home

Omdat anatomie niet moeilijk hoeft te zijn

Bijles... Maar dan beter!

Wie gaat jou helpen?

Welkom bij Grace Anatomy, waar we leren gemakkelijker en effectiever maken voor studenten. Ik ben Grace Enzer, oprichter van Grace Anatomy, en ik ben hier om mijn passie voor leren en anatomie met jou te delen.

In 1989 begon ik mijn studie geneeskunde aan het VUMC, en hoewel ik uiteindelijk arts werd, was de weg naar succes niet zonder uitdagingen. Ik herinner me nog goed hoe ik vijf keer zakte voor de toets over spijsvertering. Die ervaring inspireerde me om een betere manier van leren te ontwikkelen.

Met toewijding en doorzettingsvermogen heb ik een methode ontwikkeld waardoor leren voor toetsen een eitje wordt. Deze methode heeft al meer dan 100 studenten geholpen, en ik nodig jou uit om de volgende te zijn.

Hoe kunnen wij helpen?

Bij Grace Anatomy bieden we 1-op-1 anatomie bijlessen op maat aan.

Iedere student is uniek, daarom gebruiken we speciaal ontwikkelde leermethoden die zijn afgestemd op jouw behoeften.

Klaar om te ontdekken welke leermethode het meest effectief is voor jou? Laten we samen aan de slag gaan om jouw anatomie cijfers naar een hoger niveau te tillen.

¨Ik overwon na jaren mijn faalangst
en haalde een 8.2¨

Nadia, 19 jaar

100+

Geslaagde studenten van Grace Anatomy

7.8

Gemiddeld cijfer
voor de toets

3

Unieke methodes ontwikkeld

Studenten kunnen veel meer dan ze denken

Mijn visie

Ik geloof dat jij meer kan dan jij nu laat zien. Als jij les krijgt op de manier die het beste bij jou past, kan het onmogelijke mogelijk worden. Ik kan ervoor zorgen dat jij leren leuk gaat vinden. Ik leg alles wat jij moeilijk vindt, kort en duidelijk uit. We gaan samen leren en als jij dat ook wilt spelletjes spelen, dansen en zingen. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw hersenen geprikkeld worden.

Je kunt mij kennen van

Play Video

Grace Anatomy