home

Omdat anatomie niet moeilijk hoeft te zijn

Jouw Partner in Anatomieonderwijs

Wie gaat je helpen?

Welkom bij Grace Anatomy, waar we leren gemakkelijker en effectiever maken voor studenten, leraren en opleidingsmanagers. Ik ben Grace Enzer, oprichter van Grace Anatomy, en ik ben hier om mijn passie voor leren en anatomie met jou te delen.

In 1989 begon ik mijn studie geneeskunde aan het VUMC, en hoewel ik uiteindelijk arts werd, was de weg naar succes niet zonder uitdagingen. Ik herinner me nog goed hoe ik vijf keer zakte voor de toets over spijsvertering. Die ervaring inspireerde me om een betere manier van leren te ontwikkelen.

Met toewijding en doorzettingsvermogen heb ik een methode ontwikkeld waardoor leren voor toetsen een eitje wordt. Deze methode heeft al meer dan 100 studenten geholpen, en ik nodig jou uit om de volgende te zijn.

Hoe kunnen wij helpen?

Bij Grace Anatomy bieden we niet alleen unieke 1-op-1 anatomie bijlessen op maat, maar ondersteunen we ook onderwijsinstellingen, leraren en opleidingsmanagers in het verbeteren van hun onderwijskwaliteit en slagingspercentages.

Of je nu een student bent die moeite heeft met anatomie, een leraar die zoekt naar effectieve lesmethoden, of een opleidingsmanager die streeft naar betere resultaten voor je instelling, Grace Anatomy staat klaar om je te ondersteunen.

Samen gebruiken we speciaal ontwikkelde leermethoden die zijn afgestemd op jouw behoeften. Of je nu een individuele student bent die een goed cijfer wil halen, of een leraar die zijn leerlingen wil inspireren, we vinden samen de juiste aanpak voor jou.

Klaar om te ontdekken welke leermethode het meest effectief is voor jou? Laten we samen aan de slag gaan en de wereld van anatomieonderwijs transformeren!

¨Ik overwon na jaren mijn faalangst
en haalde een 8.2¨

Nadia, 19 jaar

100+

Geslaagde studenten van Grace Anatomy

7.8

Gemiddeld cijfer
voor de toets

3

Unieke methodes ontwikkeld

Studenten kunnen veel meer dan ze denken

Mijn visie

Ik geloof dat jij meer kan dan jij nu laat zien. Als jij les krijgt op de manier die het beste bij jou past, kan het onmogelijke mogelijk worden. Ik kan ervoor zorgen dat jij leren leuk gaat vinden. Ik leg alles wat jij moeilijk vindt, kort en duidelijk uit. We gaan samen leren en als jij dat ook wilt spelletjes spelen, dansen en zingen. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw hersenen geprikkeld worden.

Je kunt mij kennen van

Play Video

Grace Anatomy